Buletin

Reward Share Profit

 

Tebus Mata Ganjaran anda untuk memiliki impian anda, kini makin mudah dan ianya amat berbaloi untuk mendapat pelbagai Hadiah dengan hanya menukarkan Point anda. Sila Lihat hadiah yang bakal anda miliki...

Baca seterusnyaAnugerah SME Syarikat 2014

 

Fast Moving Companies Awards 2014

Kepantasan amat di perlukan dalam sesebuah perniagaan agardapat mencipta lebih banyak kejayaan dan mampu bersaing di peringkat lebih tinggi.

Baca seterusnyaPeluang Bercuti Bersama

 

KELAYAKAN Jualan Peribadi Terkumpul minimum 25,200 PV = 12 pro stokis dalam Pelan Bonus B ATAU Jualan Peribadi Terkumpul minimum 4000 PV = 50 botol produk Maqui Berry Pelan Bonus C

Baca seterusnyaMajlis Anugerah Keris Award Syarikat Paling Jujur Peringkat Asia Pasifik 2013

 

Secara keseluruhan pekembangan dan pembangunan industry kini lebih mencabar dengan banyak penipuan yang telah dikomersilkan menggugat kepercayaan dan kejujuran masyarakat terhadap Enterprise.

Telah menjadi kepentingan dan kepercayaan bagi setiap syarikat untuk menjaga reputasi dan imej awan didalam pasaran.  Ianya adalah satu kemestian bagi setiap syarikat untuk membina kepercayaan pelanggan. 

Keris Award Asia Pacific, berharap dalam membina kejujuran dalam usahawan dan syarikat untuk manfaat bersama…. 

Baca seterusnyajutaone.asia

 

Dekati hati pelangan anda dan terokai peluang dalam pemasaran internet dan social networking bersama jutaone.asia.

Jutaone.asia adalah laman website peribadi eksklusif untuk usahawan GMJ4U. Sertai sekarang! 

Baca seterusnyaRoad 2 disneyland

 

Anda hendak ke Disney Land Hong Kong Tahun ini? tidak perlu membazir duit anda. Tahun ini GMJ4U memberikan peluang anda untuk melancong secara PERCUMA.. Jom Join kami!

Baca seterusnyaProgram RTM Bual BIZ bersama Mentor GMJ4U.COM

 

Rancangan RTM Bual Biz telah menemubual Mentor GMJ4U.COM pada 21/08/2013 dan berkongsi Rahsia Kejayaan beliau secara langsung di TV1.

Kami memberikan anda peluang untuk berjaya, anda hanya perlu mengubah nasib anda sendiri dengan bantu kami yang berpengalaman dalam bidang ini mampu memberi maklumat dan sistem yang terbaik demi kejayaan anda.

Baca seterusnyaPENGUMUMAN CUTI SYARIKAT

 

Salam hormat kepada semua Usahawan GMJ4U.COM yang dikasihi,

Syarikat akan mula menangguhkan operasi bermula pada hari Selasa (06/08/2013) sehingga Rabu (14/08/2013) bagi Menyambut Hari Raya Aidilfitri 2013 dan syarikat akan mula beroperasi seperti biasa pada hari khamis (15/08/2013).Pengeluaran BW ( Bonus Wallet ) yang di lakukan pada 05.08.13 hingga 11.08.13 akan di bayar masuk ke akaun bank pada 15.08.13.Harap Maklum.

Pihak Pengurusan Syarikat ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan MAAF ZAHIR BATIN kepada semua usahawan-usahawan dan warga kerja GMJ4U.COM.

Terima kasih.

Pengurusan GMJ Konsortium Sdn Bhd.Hubungi Kami


Ibu Pejabat (Malaysia)
Alamat: D3-1-1, Tingkat 1, Jalan Dutamas 3,
Taman Dutamas, 43200 Cheras, Selangor Darul Ehsan
Telefon No:
603-9082 9022
Emel:
Feedback@gmj4u.com
Waktu Pejabat:
Isnin - Jumaat
9:00am - 6:00pm

Sabtu
9:00am - 1:00pm (Cuti Sabtu minggu pertama)
  Tutup
Ahad dan Cuti Umum


2013 Copyright © GMJ KONSORTIUM SDN BHD
Share us on